Emakina lead developer relocation - header

Digital Project Manager (Dutch Speaking)

Amsterdam, 's-Hertogenbosch | 32 - 40 uur APPLY DIRECTLY

Jij houdt ons bij elkaar als lijm, bent de de navigator die ons op koers houdt en de suiker die klanten zoet houdt. Je bent niet bang voor “de zweep erover”, maar doet dit met JIRA tickets en chocolade muffins.

Als Senior Digital Project Manager

Ben jij het centrum van ons universum – onze go-to persoon. Jij initieert, plant en stuurt bij zodat iedereen heeft wat hij nodig heeft om zijn werk te doen. Je denkt altijd vooruit, stelt prioriteiten en je projecten blijven binnen tijd en budget. De Burn-Down-Chart is je beste vriend. Je neemt het voortouw en adviseert klanten over risico’s en kansen. De beloning is een tevreden klant en een trots team.

Hoe wij werken

is het best te omschrijven als agile scrum. Jouw rol is deels scrummaster, deels projectmanager. Je bewaakt kwaliteit, planning en budget. Je wijst resources toe, regelt scrums, definieert releases en communiceert status. Je regelt beoordelingen en traint belanghebbenden zodat ze weten waar ze naar kijken en waarom. Tegelijk, verlies je nooit de achterstand uit het oog, omdat je ervoor zorgt dat iedereen vooruit blijft gaan.

Sluit je bij ons aan als je

  • wil bijdragen aan uitdagende omnichannel e-commerce projecten die de verwachtingen van de klant overtreffen 
  • kan niet wachten om je 5+ jaar SCRUM Project Management ervaring uit te breiden in een technische of online/E-commerce omgeving 
  • eerder bij een bureau hebt gewerkt 
  • Budgetverantwoordelijkheid wil, agile werkt en klaar bent voor projecten op het volgende niveau; 
  • Je (bijna) vloeiend engels spreekt 

Leer meer over onze bedrijfscultuur

Waarom kiezen voor een baan bij Emakina

We bieden een vriendelijke, informele werkplek om te werken met enkele van de grootste merken en digitale retailers in Europa, een competitief salaris en 25 vakantiedagen per jaar (als je belooft terug te komen). We werken hybride, wat betekent dat teams minstens één keer per week op kantoor bijeenkomen om ervoor te zorgen dat ze verbonden blijven. Omdat flexibiliteit voor ons Emakinians erg belangrijk is, bieden we je de mogelijkheid om voor periodes op afstand te werken, bijvoorbeeld vanaf het strand, het huis van je ouders of op een afgelegen berg (zolang je een goede internetverbinding hebt).

En minstens zo belangrijk: bij Emakina richten we ons op meer dan het dagelijkse werk. Zo organiseert ons toegewijde Commits-team dagen om tijd te schenken aan goede doelen (zoals Staatsbosbeheer!). Ons People-team organiseert veel trainingen om ons te helpen een groeimindset te ontwikkelen en te leren hoe we constructieve feedback kunnen geven, omdat de mensen bij Emakina echt om elkaar geven. We houden er ook van om plezier te hebben en samen tijd door te brengen, of het nu op onze skireis, bedrijfsboot en feesten is, of door het organiseren van nerd-summits om kennis te delen.

Als je benieuwd bent naar Emakina, raden we je aan onze company page te lezen en onze blogartikelen te bekijken. En als je toch bezig bent, neem dan ook een kijkje op onze socials: Linkedin & Instagram.

New: Emakina ‘s-Hertogenbosch welcomes new talents

There is a lot of talent in the south of the Netherlands, so we opened an extra office in the Burgundian capital of Brabant just for you. Same company, other city. Feel welcome to have a talk with a cup of coffee and a Bossche bol!

Klinkt goed? Klik hieronder om te solliciteren.
Weet je het nog niet zeker of heb je vragen? Neem dan contact op met Alice via a.graca@emakina.nl zij geeft je graag de aandacht die je verdient. Goed om te weten: Alice is Frans, dus mails in het engels worden gewaardeerd!

En een speciale opmerking voor wervingsbureaus: we houden van het werk dat onze interne recruiters doen, dus het is niet nodig om je diensten aan te bieden. Bedankt! 

APPLY FOR THIS POSITION
Looking for something else?

Drop us your contact details and we will reach out to you whenever a job opportunity in your field opens up.

Submit an open application